09 3487 0288
myynti@herttoniemenlukko.fi
Sorvaajankatu 11a, 00880 HELSINKI

Taattua turvallisuutta

Valikoimiimme kuuluvat kaikki mekaaniseen ja sähköiseen lukitukseen tarvittavat tuotteet, kuten

• ABLOY®-avainjärjestelmät

• ABLOY-oviautomatiikka

• ILOQ - lukitustuotteet

• Turvalukot BODA, ZEISS IKON ja JUWEL

• Koodilukot

• Parveke- ja ikkunapitkäsalvat

 

Yale koodikahva

Helppokäyttöistä turvallisuutta
Tilaisuus tekee varkaan, kuten sanotaan. Se vie vain sekunnnin, kun toimiston pöydälle unohtunut lompakko tai älypuhelin on kadonnut. Olipa käyttäjiä yksi tai useampi, koodilla toimiva avaimeton Yale Code Handle - koodipainike takaa kustannustehokkaan lukitusturvallisuuden.

Käyttökohteet
Erinomaisia käyttökohteita ovat sisäovet, jotka erottavat yleiset tilat henkilökunnan käyttöön tarkoitetuista tiloista ja yleensä tiloista, joihin ulkopuolisten pääseminen ei ole toivottavaa. Nykytila on usein se, että toimisto-ovia ei lukita päivällä huoneesta poistuttaessa, koska avaimellinen lukitus koetaan hankalaksi. Tällaiset ovet saatetaan jättää jopa kokonaan ilman lukitusta perustellen sitä käytön helppoudella ja mahdollisilla lukituksesta koituvilla lisäkustannuksilla. Tämä kaikki turvallisuuden kustannuksella.

Henkilökohtainen koodi avaa oven
Mekaanisella lukituksella varustetusta ovesta voidaan tehdä helposti ja edullisesti kulunohjattu ovi ilman johdotuksia. Koodipainikkeen lukitusmekanismi sallii oven avaamisen vain koodia käyttäen. Koodipainikkeeseen voidaan ohjelmoida yhdeksän erilaista henkilökohtaista koodia ja hallita näin tilojen käyttöä. Koodipainike on käyttövarma ja lähes huoltovapaa pariston pitkän kestävyyden ansiosta.